gday mondayy

Sjukt oaktiv jag är på att blogga, har jättemycket bilder att lägga upp så det måste jag ta tag i, har bara så mycket andra roliga saker att göra hela tiden att det inte blir att sitta så mycket vid datorn. Nu är iallafall våran klädkammare ÄNTLIGEN ommålad, det har vart dagens sysselsättning hitills. Inte för mig då för det har chris gjort, min handyman ;P Så nu är det bara vänta på att det ska torka så man kan få nån ordning där inne sen.

Nåja bäst att plocka undan lite här hemma innan vi väntar fin främmen från byn, Sofie, Jenny och Sara och bebisarna kommer hit och hälsar på. Bäst att göra iordning fikat också när miss soph aka sockermissbrukarn kommer.



Kommentarer
Postat av: Madeléne - Mamma till Harry ♥

Jag har ju inte det, så det känns så himla konstigt att han ska fara iväg utan mig! :) Jag vet att det kommer att gå jättebra, men jag gruvar mig ändå för att vara själv :) Saknar er med!!

2011-07-12 @ 11:06:55
URL: http://annamadelenee.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jag veet, men nu har du fått ett inlägg :) Men det gjorde jag fan bra alltså, jag har haft en sjukt SJUKT dålig dag. Du skulle bara veta alltså..

2011-07-12 @ 21:11:48
URL: http://sofieri.blogg.se/
Postat av: Carro

Så himla fin du är :) Vi måste komma förbi er snart jag jobbar nästan 2 veckor på raken nu men snart ska det väl ordna upp sig. Vi måste ju komma och gratta lillan. Kram!

2011-07-12 @ 22:10:04
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Carro

Antar att det var du som kommentera anonymt :) Vi får styra upp nåt snart hojta när du är på byn så kanske jag är ledig eller jag kanske jobbar kväll eller slutar tidigt :) annars så hojtar jag! Kram.

2011-07-12 @ 23:08:15
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Elin

Å va snygger du är!!:) Ska bli SÅ kul att ses i sommar!!

2011-07-13 @ 16:10:49
URL: http://foretjugo.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag jobbar hela helgen och nästa. Denna helg jobbar jag sent lördag och slutar tidigt söndag nästa helg är det tvärtom.

2011-07-13 @ 18:05:08
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0