Bella


Sofie & Julian


ni som kommenterar anonymt..

Update till anonym: Svarar i kommentarerna istället för i inlägg :)




.. Det är jättesvårt att svara på era frågor när ni varken lämnar namn, mejl eller bloggadress..


så gör det! :)



Anonym om träningsil:
Hej! Tänkte höra med dig hur ofta ni träffas på ltu då man pluggar distans? Har nämligen funderat på förskollärare utbildningen..


Svar: I snitt ca var 5:e vecka träffas man 2-3 dagar på campus i luleå.


Erika om Bilder från våran helg:
Hur redigerar du dina fina bilder? Vilket program/teknik?


Svar: Redigerar dom i bildbehandlingsprogram och lägger oftast bara till lite färg, kontrast och ljusar upp bilderna då det behövs. Tycker inte det behövs mer om man fotat i rätt ljus med rätt inställningar.






träningsil

Jag är inne i värsta träningsilet nu, och att springa av alla träningsformer. Bara passa på medans det håller i sig :) Jag har en runda som jag springer några gånger i veckan och det är så sjukt peppande då jag förbättrar tiden lite för varje gång. Nu blir de att byta om och ge sig ut på en tur innan jag ska gå och lägga mig. Har gode mycket sömn att ta igen sen helgen då Smilla har sovit dåligt.



Bilder från våran helg

Jag och barnen har spenderat helgen i Älvsbyn/pålsträsk då vi har varit hundvakt. Vi har rantat runt litegrann och hunnit träffa kompisar, alltid lika roligt. Sen har vi ju varit på kalas också, inte bara lite folk som var och grattade söta Bella.

Smilla kollar in blomman hemma hos Anna


Levi har roligt åt något som tant charlie säger

Träffade Ronja och Bella i lekparken

Loke

Sally kom förbi och hoppade studsmatta med Levi och Smilla :)

På lördagkvällen var det galej i lomtjärnsparken, där sjöng min söta lillasyster Emma, hon som tittar i kameran

monday

Idag har vi haft en väldigt lugn och skön dag, vill lova att det behövdes efter helgens rantande. Vi har i alla fall varit en stund i lekparken en svängom, gått in till stan och köpt födelsedagspresent, gjort några ärenden och sen har vi hunnit vara på kalas på havsbadet, lilla Matthias fyllde 4 år så där bjöds det på gofika och kaffe.

Några bilder från promenaden in till stan. Chris är fotografen denna gång, inte ofta jag är med på kort :)


full rulle :)

Vi har verkligen fullt upp om dagarna, för det mesta roliga saker också, fun fun! Idag har vi hunnit vara en sväng med nå skrot till tippen innan jag och barnen for hem till Fia och Emil, som vi lunchade med på stan. Traskade runt lite snabbt i några affärer och sen gick jag och fia med barnen till lekparken så Levi fick leka av sig lite. Jag fattar inte hur sjukt mycket energi en sån liten kille kan ha? Han har varit igång hela dagen och ändå blir han inte trött, eller så är det precis det han blir och gör allt för att hålla sig vaken :P

Lite bilder från lekparken;

Levi, Smilla och Fia



Senare på eftermiddagen mötte jag upp Zara och Sofie, gick runt lite på stan innan vi åkte hem till oss där jag bjöd brudarna på mat, min favvokycklinggryta! Efter att dom åkt kom Tobbe och Linda hit en sväng och hälsade på innan jag slutligen vart ute på en joggingrunda, kom hem för en liten stund sen så nu blir det att kojsa innan jag somnar sittande här, är sjukt trött nu!

Det var dagens redogörelse. Fullt upp som de flesta dagarna, det är sjukt underbart att få göra roliga saker hela dagarna och slippa tänka på tråkiga saker som skola och jobb, den här sommaren kommer jag definitivt leva länge på!

Finaste Sally


Elton


Helgen i hollsvattnet

En del av förra helgen spenderades i hollsvattnet, vi var ett gäng som grillade gomat och umgicks hela kvällen. Jag, Chris och barnen sov över där hos Linda och Per och var med på en del av byafesten som dom hade på lördagen.


Min ettåring

Min lilla flicka som blivit så stor!


gday mondayy

Sjukt oaktiv jag är på att blogga, har jättemycket bilder att lägga upp så det måste jag ta tag i, har bara så mycket andra roliga saker att göra hela tiden att det inte blir att sitta så mycket vid datorn. Nu är iallafall våran klädkammare ÄNTLIGEN ommålad, det har vart dagens sysselsättning hitills. Inte för mig då för det har chris gjort, min handyman ;P Så nu är det bara vänta på att det ska torka så man kan få nån ordning där inne sen.

Nåja bäst att plocka undan lite här hemma innan vi väntar fin främmen från byn, Sofie, Jenny och Sara och bebisarna kommer hit och hälsar på. Bäst att göra iordning fikat också när miss soph aka sockermissbrukarn kommer.



Bilder från Smillans 1-års kalas

I torsdags fyllde Smillan 1 år så då var det kalas hela dagen hemma hos oss. Tror jag räknade till 25 gäster under bara den dagen, helt otroligt :)



Levi aka kakmonstret. Undrar hur många "sista" kakor han åt den dagen.



Sally


Danne och Sally


Födelsedagsbarnet i sin födelsedagsoutfit som hon fick av moster Emma, morfar och "mormor"


möhippa

Nu i eftermiddag har jag suttit och redigerat massor med bilder från sofies möhippa som vi har haft hela helgen med start fredag morgon. Det har verkligen varit en helt sinnesjukt rolig och galen helg och jag var inte hemma förens klockan var 6 på söndagmorgon!



The worlds greatest



Sommarbilder på Smillan


En arg Smilla

Vill lova att denna brud kan vara arg alltså :)


RSS 2.0